Beskrivelse

Rækkehusene er på 102,5 m2 i fordelt på 2 etager. Stueplanen er indrettet med køkken/alrum – stue og 1 badeværelse. 1 salen er indrettet med stort soveværelse, 2 værelser og 1 badeværelse, dvs. der er badeværelse på begge etager, derudover er der et 5 m2 stort depot rum og parkeringsplads ud fra hvert lejemål samt fælles P-pladser langs Rønnevangen.

Køkken, skabe og bademiljø er lækre lyse  grebsfri elementer fra Svane Køkken. I køkkenet forefindes glaskeramisk kogeplade, ovn, emhætte, integreret køleskab og integreret opvaskemaskine. På 1. salen er der også installeret vaskemaskine og kondenstumbler med udstræksbord. Lejlighederne har gode solide trægulve  i opholdsrum, samt klinker på badeværelser og i køkken. Hele stueetagen og begge badeværelser opvarmes med gulvvarme. I soveværelse, værelser og entre er der installeret gode grebsfri skabe, samt gode rummelig skuffer på badeværelserne.

Læg også mærke til at byggerier er opført med betondæk mellem 1. sal og stueplan. der er tunge isolerede vægge, således er der tænkt på ekstra reduktion af lydgener.

                                          Husene har Energimærke – A2015

Dejlig flisebelagt terrasse på 35 m2, opholdsplads og parkeringsplads til bil og skur foran huset. Der er et stort fællesareal med legeplads m.m.

Sabro ligger tæt ved gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, populær skole, gymnasium, offentlig transport, motorvejssystem nord/syd ligesom Sabro er kendt for at have et stort og velfungerende aktivt foreningsliv.

De grønne omgivelser, nærheden til Frisenborgskovene og Ådalen, de gode busforbindelser til Aarhus og de kun 2,5 km til motorvejssystemet, tiltrækker beboere i alle aldre.

Huslejen er Kr. 10.440,- pr. md.   Depositum er 3 mdrs. husleje + forudbetalt 1 mdrs.  husleje, aconto varme kr. 400,- aconto vand Kr. 350,- 

Følg på Facebook – Rønnevangen Sabro